Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
En llibertat el seguidor de la Penya detingut a Saragossa per dur l'estelada

La policia espanyola argumenta que el jove impedia la visió d'altres espectadors, no es va voler identificar i que el van detenir per desobediència a l'autoritat.

07/10/2014 Drets i Llibertats

El jutge ha deixat en llibertat Àlex Molina, l'aficionat de la Penya de Badalona que va ser detingut ahir per mostrar una estelada durant  un partit de la Lliga de bàsquet a Saragossa. Molina formar part del grup de seguidors de la Penya La Cantonada 

El jutge ha reconvertit el procediment penal per un presumpte delicte de resistència a l'autoritat per un cas de falta de desobediència, segons ha detallat l'advocat i portaveu de la família, Marcel Molina. El judici s'ha posposat fins al 17 d'octubre i la pena màxima a la que es podria sotmetre el jove és ara una multa d'entre 10 i 60 dies.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid