Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Gènere
El col·lectiu LGTBI reivindica a Barcelona un país nou que defensi la llibertat sexual

ARA ÉS L’HORA vol remarcar "l’oportunitat de començar entre totes i tots un país nou que celebri les diferents opcions sexuals"

15/10/2014 Política

El proper divendres, en el marc de la campanya unitària ARA ÉS L’HORA impulsada per Òmnium Cultural i l'Assemblea Nacional Catalana, s'ha organitzat a la Plaça Universitat de Barcelona l'acte “EL MEU PAÍS I JO VOLEM VIURE EN LLIBERTAT” per a reivindicar el paper del col·lectiu de Lesbianes, Gais, Transsexuals, Bisexuals i Intersexuals en el país nou.

ARA ÉS L’HORA vol remarcar, a través d’aquesta jornada, l’oportunitat de començar entre totes i tots un país nou que celebri les diferents opcions sexuals, identitats de gènere i expressions de gènere. L’opció de construir un país des de la diversitat. Un estat que vetlli pels drets i les llibertats de tothom. La construcció d’un país nou serà també l’oportunitat per a garantir i implementar la Llei de Drets de Lesbianes, Gais, Transsexuals, Bisexuals i Intersexuals i per a eradicar l’Homofòbia i la Transfòbia aprovada al Parlament de Catalunya el passat 2 d'octubre.

A partir de les 19:30h es durà a terme el debat “Drets i llibertats LGBTI en una Catalunya independent”, conduït pel periodista Llibert Ferri. Hi participaran Eugeni Rodríguez, portaveu del FAGC i president de l'Observatori contra l'homofòbia;Gerard Coll-Planas, sociòleg i professor de la UVic; Carme Porta, activista lesbiana i exsecretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania; i Elisabet Vendrell, expresidenta de l'Associació de Famílies Lesbianes i Gais i expresidenta del Consell Nacional LGBT de Catalunya. En acabar es presentarà l'espectacle INDEPENTDANCE amb The Chanclettes i la Mega Pubilla.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid