Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Gènere
El col·lectiu LGTBI reivindica a Barcelona un país nou que defensi la llibertat sexual

ARA ÉS L’HORA vol remarcar "l’oportunitat de començar entre totes i tots un país nou que celebri les diferents opcions sexuals"

15/10/2014 Política

El proper divendres, en el marc de la campanya unitària ARA ÉS L’HORA impulsada per Òmnium Cultural i l'Assemblea Nacional Catalana, s'ha organitzat a la Plaça Universitat de Barcelona l'acte “EL MEU PAÍS I JO VOLEM VIURE EN LLIBERTAT” per a reivindicar el paper del col·lectiu de Lesbianes, Gais, Transsexuals, Bisexuals i Intersexuals en el país nou.

ARA ÉS L’HORA vol remarcar, a través d’aquesta jornada, l’oportunitat de començar entre totes i tots un país nou que celebri les diferents opcions sexuals, identitats de gènere i expressions de gènere. L’opció de construir un país des de la diversitat. Un estat que vetlli pels drets i les llibertats de tothom. La construcció d’un país nou serà també l’oportunitat per a garantir i implementar la Llei de Drets de Lesbianes, Gais, Transsexuals, Bisexuals i Intersexuals i per a eradicar l’Homofòbia i la Transfòbia aprovada al Parlament de Catalunya el passat 2 d'octubre.

A partir de les 19:30h es durà a terme el debat “Drets i llibertats LGBTI en una Catalunya independent”, conduït pel periodista Llibert Ferri. Hi participaran Eugeni Rodríguez, portaveu del FAGC i president de l'Observatori contra l'homofòbia;Gerard Coll-Planas, sociòleg i professor de la UVic; Carme Porta, activista lesbiana i exsecretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania; i Elisabet Vendrell, expresidenta de l'Associació de Famílies Lesbianes i Gais i expresidenta del Consell Nacional LGBT de Catalunya. En acabar es presentarà l'espectacle INDEPENTDANCE amb The Chanclettes i la Mega Pubilla.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid