Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Judicial
Declaren els acusats d'atacar el cotxe de Montoro a Vilanova

Els fets van tenir lloc durant una concentració de protesta en el marc d'un acte electoral del PP el 21 de maig passat

15/10/2014 Drets i Llibertats

Nou dels deu joves de Vilanova i la Geltrú encausats per uns incidents que van tenir lloc durant una concentració de protesta en el marc d'un acte electoral del PP el 21 de maig han declarat aquest dimecres davant del jutge. Els encausats s'han acollit al dret de no declarar.

La policia acusa els joves dels delictes de desordres públics, atemptat a l'autoritat, danys o lesions per haver atacat el cotxe del ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, a la sortida del míting del PP de la campanya de les eleccions europees.

La Coordinadora Antirepressiva del Garraf, amb el suport d'una vintena d'entitats, ha realitzat una concentració de suport als jutjats que ha comptat amb la participació d'unes 200 persones.

La coordinadora ha denunciat "aquesta onada repressiva i de criminalització de la protesta social sense precedents a la capital del Garraf".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid