Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ensenyament
Acte Nacional del SEPC: "Educació digna en una terra lliure"

"és impossible una reforma educativa sense un canvi de règim, i que un canvi de règim és impossible sense un procés de ruptura independentista amb l’estat Espanyol i amb la Unió Europea"

31/10/2014 Educació

L'Auditori de la Universitat Pompeu Fabra - Campus Ciutadella (UPF) acull, demà a les 18h., l'acte Nacional del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) de la campanya "Educació digna en una terra lliure".

Amb Jaume Sastre (Assemblea Docents), Vicent Mauri (STEPV-Iv), Rosa Canyadell i Clara Camps (ILP Educació), David Fernández (CUP) i Mercè Amich (SEPC).

Sí a una educació digna. Sí a una terra lliure!

Pel SEPC, "Educació digne en una terra lliure és segurament la millor consigna que condensa el moment actual en què ens trobem, amb aquesta doble eclosió d’indignació social i nacional present als centres educatius del nostre país.

La idea fonamental que volem posar de manifest és la defensa de que és impossible una reforma educativa sense un canvi de règim, i que un canvi de règim és impossible sense un procés de ruptura independentista amb l’estat Espanyol i amb la Unió Europea. En aquest sentit, la independència només la pot aconseguir el poble mobilitzat i organitzat, i per tant han de ser les forces populars organitzades les que liderin el procés d’independència, entenent que aquest només és possible per via d’un procés de ruptura popular, i que per tant cal que el poble no només sigui un subjecte actiu en la lluita sinó també en la direcció del procés.

D’aquesta manera, els següents mesos el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans treballarem per socialitzar aquestes idees dins la comunitat educativa i organitzar la lluita del moviment estudiantil en clau nacional i rupturista per tal de que aquest sigui un integrant més del moviment popular català".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid