Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
2002- S’inicia el judici contra Toti Juanola militant de l’assemblea de la Garrotxa de Maulets

S’inicia el judici contra Toti Juanola militant de l’assemblea de la Garrotxa de Maulets

09/10/2002 Tal dia com avui

El dia 9 d’octubre de 2002 s’inicià el judici (que aquell dia va acabar suspès per la incompareixença d’alguns dels membres del PP que havien fet la denúncia) contra el membre de Maulets Toti Juanola acusat de ser l’autor d’unes pintades amenaçants contra el PP de Ripoll. A les portes del jutjat es van manifestar més de 500 persones (entre les quals hi havia l'actor Joel Joan i el membre d'Unió de Pagesos Pep Riera) en solidaritat amb Juanola a qui el fiscal li demanava cinc anys i nou mesos de presó.


Finalment, el 8 de Juliol de 2003, el jove militant de Maulets va obtenir una sentència absolutòria ja que la única prova aportada per l'acusació consistia en un peritatge cal·ligràfic presentat pels Mossos d'Esquadra sense cap tipus de fonament. Durant els cinc anys que va durar el procés l'organització Maulets va dur a terme una campanya antirepressiva a nivell nacional per tal d'aconseguir la seua absolució i a la vegada denunciar els muntatges policials i mediàtics.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid