Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1988- Diversos detinguts després de la manifestació antifeixista del 12-O

Incidents i detinguts a la manifestació antifeixista del 12-O

12/10/1988 Tal dia com avui
Salvador Balcells, Joan Sánchez, Dolors Bolancé, Xavier Solé i Marc Casanovas són detinguts després de la manifestació contra el Cinquè Centenari de Barcelona. El bloc de l’MDT duia la pancarta “Catalunya no és Espanya”. A les 11 de la nit el jutge concedí l’habeas corpus als retinguts que fou incomplert per la policia. A Joan Sánchez no se li subministren les seves medicines i el dia 14 pateix una crisi greu que obliga a traslladar-lo a l’hospital. La jutgessa no vol fer-se càrrec dels detinguts i s’interposa un a denúncia contra ella. El dia 15 passen a disposició judicial. El dia 18 són alliberats Salvador Balcells, , Dolors Bolancé i Xavier Solé i el dia 21 Marc Casanovas i Joan Sánchez.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid