Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1980- Judici contra Jaume Martínez Vendrell i Lluis Montserrat a l’Audiència Nacional espanyola

1980- Judici contra Jaume Martínez Vendrell i Lluis Montserrat a l’Audiència Nacional espanyola de Madrid

12/06/1980 Tal dia com avui

El 12 de juny de 1980 es va realitzar el judici contra Jaume Martínez Vendrell i Lluis Montserrat a l’Audiència Nacional de Madrid pel "Cas Bultó" (va ser un dels primers judicis que es van fer a l'Audència Nacional). El fiscal demana 30 anys de presó per a cadascun. Uns dies més tard la sentència absolt Lluis Montserrat i es condemna a 1 any i 3 mesos (condemna ja acomplerta) a Jaume Martínez Vendrell.

El 21 de juny de 1980 els Comitès de Solidaritat amb els Patriotes Catalans (plataforma de solidaritat independentista creada un any abans) organitzen una festa de benvinguda per Jaume Martínez i Lluis Montserrat a les Cotxeres de Sants (Barcelona) que es prohibida per la policia i on es deté a Marià Jimémez i Moreno i Lluis Maria Xirinacs.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid