Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Antinuclear
Nova marxa antinuclear a Cofrents
17/05/2014 Territori
La plataforma Tanquem Cofrents, que agrupa a les principals organitzacions ecologistes del País Valencià així com a sindicats i altres entitats socials, ha convocat una nova edició de la Marxa Antinuclear a Cofrents (Vall de Cofrents).

La Marxa d'enguany tindrà lloc el diumenge 18 de maig i, com en els últims anys, eixirà des de la localitat de Xalans (Vall de Cofrents) a les 11.30 h.

Des de València eixirà un autobús gratuït per assistir a la Marxa. L'hora d'eixida serà les 9.30 h i les places són limitades. Per apuntar-se cal escriure a tanquemcofrents@gmail.com. Possiblement també s'organitzen autobusos des d'altres localitats tot i que els organitzadors no ho han assegurat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid