Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
MEMÒRIA HISTÒRICA
Segon aniversari de la mort de Josep Lluís Pérez

L’independentista català Josep Lluís Pérez va  morir a Israel (on estava refugiat) el  9 d’abril de l’any 2012

09/04/2014 Memòria històrica
Durant la dècada dels anys setanta del segle passat Josep Lluís Pérez havia format part del Front Nacional de Catalunya (FNC) i de l'Assemblea de Catalunya. L'1 de juliol de 1977 va ser  detingut i empresonat al costat de Carles Sastre, Montserrat Tarragó i Àlvar Valls  acusat de participar en l’acció on morí l'industrial José María Bultó (9 de maig de 1977) . Fou amnistiat a finals del mes d’octubre d’aquell any però pocs dies desprès l’amnistia li fou derogada (després que Rodolfo Martín Villa demanés que la Llei d’Amnistia no s’apliqués als independentistes catalans empresonats) i hagué de marxar clandestinament del Principat. Va viure exiliat a Israel durant diverses dècades (amb una identitat falsa a nom de Lluc Puig) fins que morí ara fa dos anys a conseqüència d’un càncer.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid