Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
PARLAMENT
El Parlament honora Suárez

Tots els diputats de la Cambra han guardat un minut de silenci menys els tres parlamentaris de la CUP que s'han absentat del ple.

26/03/2014 Política
La formació independentista va argumentar ahir (a partir del minut 11:50 del vídeo) que no assistiria al minut de silenci perquè Adolfo Suárez va ser una "figura destacada del franquisme" i no "li reconeixem cap mèrit polític més enllà d’haver continuat el franquisme, de ser hereu del franquisme i d’haver perpetuat les lleis del franquisme".

La vicepresidenta primera del Parlament català, Anna Simó (ERC), ha expressat el condol a la seva família i ha recordat "el paper que va tenir en el restabliment de la democràcia, de la Generalitat i en el retorn del president Josep Tarradellas".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid