Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LLIBRES
Presentació del llibre “Warcelona, una història de violència” a l’ACP Aramateix

Dimarts 25 de febrer a les 19.30h a l’ACP Aramateix (c. Montserrat, 3 – Santa Coloma de Gramenet) es farà la presentació del llibre “Warcelona, una història de violència” del fotoperiodista Jordi Borràs

23/02/2014 Comunicació
Dimarts 25 de febrer a les 19.30h a l’ACP Aramateix(c. Montserrat, 3 – Santa Coloma de Gramenet) es farà la presentació del llibre “Warcelona, una història de violència” de Pol·len edicions. Un projecte fotogràfic que aborda amb més de 50 fotografies les situacions de violència entre els anys 2009 i 2013 amb l’agreujament de la crisi econòmica.

La presentació del llibre anirà a càrrec del seu autor,  el fotoperiodista i il·lustrador Jordi Borràs.  Tal com s’explica a la web de Pol·len edicions “Amb el llibre Warcelona, una història de violència, el fotoperiodista Jordi Borràs  posa sobre la taula la violència als carrers de Barcelona, violència en totes les seves cares i expressions possibles: un contenidor cremat, una mirada, una pallissa, una pedrada esberlant un vidre, una amenaça armada i uniformada, una bandera estripada… violència com a recurs dels que no tenen res o com a excusa per tapar les vergonyes del mal govern.”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid