Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Gènere
Manifestació silenciosa a Vilanova i la Geltrú contra la violència masclista
23/01/2014 Gènere
La població del Garraf ha estat protagonista de l?assassinat de dues dones per part de les seves parelles en només 15 dies de diferència La població del Garraf ha estat protagonista de l?assassinat de dues dones per part de les seves parelles en només 15 dies de diferència

El Grup de dones feministes de Vilanova i la Geltrú ha convocat una manifestació silenciosa aquest dissabte a les 20h ala Plaça de les Neu contra la violència masclista. La població del Garraf ha estat protagonista de l’assassinat de dues dones per part de les seves parelles en només 15 dies de diferència.

Primer fou la Judit, que va ser assassinada el diumenge 22 de desembre a mans de la seva exparella, de la qui tenia una ordre d’allunyament. El cos va ser descobert per la seva filla de només 5 anys, que va descobrir ben d’hora què és la violència i qui l’exerceix. La Judit només va poder complir 37 anys.

Després fou la Núria, assassinada brutalment la matinada de diumenge 5 de gener. Va ser el mateix assassí qui denuncià els fets. La Núria va deixar orfes dos infants. La Núria tenia 43 anys i morí cremada.

Davant d'aquesta siutuació, Grup de dones feministes de Vilanova i la Geltrú ha decidit mobilitzar-se, "hem decidit no romandre impassibles, cridar al bell mig de la por que és silenci. Tenim un problema com a societat, hem d’assumir-lo i canviar la comunitat".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid