Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Corrupció
Les CAV demanaran la dimissió del president del Consorci de Residus

Ho farà als plens municipals per la implicació en el Cas Mercuri

16/01/2014 Drets i Llibertats
Presentació de les Candidatures Alternatives del Vallès Presentació de les Candidatures Alternatives del Vallès

Les Candidatures Alternatives del Vallès (CAV), que tenen representació a quatre dels municipis del Consorci de Residus –Sabadell, Rubí, Cerdanyola del Vallès i Castellar del Vallès– presentaran en els corresponents plens municipals una moció per demanar la dimissió del president del Consorci per a la Gestió de Residus per considerar que no és admissible que aquest organisme desenvolupi una política de personal mancada de tota ètica actuant com a agència de col·locació del PSC.

A banda de les irregularitats en la contractació, que haurà de determinar l’Administració de Justícia, d’aquestes pràctiques es deriven responsabilitats polítiques completament ineludibles, que recauen en la presidència del Consorci, ocupada des de l’any 2001 per l’actual alcalde de Sabadell, Juan Carlos Sánchez, que és qui té les competències de contractació de personal. Per la seva militància en el PSC local, és inversemblant creure que no fos coneixedor de les esmentades contractacions irregulars al tractar-se de persones que pertanyen al seu entorn polític.

Les CAV defensen una gestió pública transparent i una gestió del personal d’acord amb criteris equitatius, imparcials i professionals per tal de garantir una administració al servei de la ciutadania i no a mercè dels interessos partidistes.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid