Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament Nacional
Una cinquantena de regidors del Gironès demanen la celebració de la consulta
04/12/2013 Política

Demà al migdia es presentarà el Manifest del Gironès, en roda de premsa al Col·legi de Periodistes de Girona, on una cinquantena de regidores i regidors demanen la celebració d'una consulta sobre el futur de Catalunya. 

"Una consulta de pregunta clara i explícita, que contingui el concepte d'independència, que se celebri al llarg del 2014, que vinculi al Govern que el convoqui i que se celebri tant si com no, tot i produir-se una prohibició per part de l'Estat espanyol (atenent al clam popular i al fet que el Parlament ja haurà aprovat dues lleis diferents que permeten exercir consultes)."

A la roda de premsa s'explicarà els motius que han donat origen al manifest així com de crida pública per la seva extensió, arreu. A l'acte hi participaran regidors de diversos pobles de la comarca i de diferents partits.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid