Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Protesta
Protestes i xiulets per rebre el president de la Generalitat a Biar

Una trentena de persones es concentra al municipi de l'Alcoià per protestar contra les polítiques del PP al País Valencià malgrat la presència policial i el poc marge per convocar la protesta.

12/10/2013 Drets i Llibertats
Ahir mateix, el president de la Generalitat, Alberto Fabra va visitar el municipi de Biar (l'Alcoià) en el que va significar la primera visita d'un president de la Generalitat a aquesta població. La visita, de caràcter oficial, no es va anunciar fins a dimarts 8, a través del web de l'ajuntament, tot tenint en compte que el dia Nou és festiu al País Valencià, fins i tot, el regidor d'Esquerra Unida (EU) manifestava la seua incredulitat, ja que a un dia de la visita del president, no se li havia notificat res.

Tot i això, cap a les cinc de la vesprada ha aplegat el vehicle oficial a la plaça de l'ajuntament, on ha estat rebut per les autoritats locals i alguns alcaldes de poblacions veïnes d'una banda i d'altra per un grup d'unes trenta persones que s'han acostat per xiular i protestar per les polítiques que han dut al País Valencià a un estat de KO econòmic i social, amb alguns dels casos de corrupció més sonats de l'Estat i un accelerat deteriorament dels serveis públics. Tot i la forta presència d'agents de la Policia Nacional espanyola, la Policia de la Generalitat, la Guàrdia Civil, la Policia Local i no haver pogut organitzar-se de forma coordinada per la precipitació i ocultisme en l'anunci de la visita oficial els assistents a la protesta han deixat clar que el president de la Generalitat no és ben rebut al poble.

A què ha vingut el president?

Molts veïns i veïnes del poble s'han fet aquesta pregunta, posat que la visita ha constat en signar el llibre d'honor al saló del plens de l'ajuntament i marxar, és per això que, com s'ha comunicat al nostre mitjà des del Grup de Suport a Biar han lamentat que “el president de la Generalitat no haja vingut a anunciar que el Centre de Salut del poble torna a donar el servei habitual, amb les urgències obertes 24 h. com s'havia fet fins que les retallades acabaren amb aquest dret”, o a certificar que “els 60.000 euros que se li deuen a l'institut van a començar a tornar-se, o altres necessitats que afecten a la vida quotidiana dels veïns i veïnes”. Val a dir també que les portes dels balcons del saló de plens foren tancades per no escoltar les protestes, mentre Alberto Fabra i l'alcaldessa de Biar, Magdalena Martínez, procedien a la realització de l'acte al mateix saló.

L'edició del vídeo ha estat gràcies a Obert Ara.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid