Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Formació
Surt a la venda el llibre "En defensa del marxisme"

L'obra, que té 80 pàgines, es ven a 5 euros i a 3 euros per als militants d'Arran i les persones sense feina

23/09/2013 Política

El Moviment de Defensa de la Terra (MDT) ha reeditat el text de formació "En defensa del marxisme", que ja va publicar i es va esgotar. Aquest cop, però, la publicació s'edita en format llibre.

Aquesta publicació, però, no és una mera reproducció de l'opuscle homònim, sinó que es tracta d'una edició ampliada i revisada. En concret, s'hi han afegit tres apartats més: "Explotades, oprimides, dominades", "La qüestió de l'Estat en la teoria marxista" i "Marxisme i ecologisme". A més, s'han ampliat els continguts de l'apartat "Anàlisi econòmica i anàlisi de classes".

El llibre, que té 80 pàgines, es ven a 5 euros i a 3 euros per als militants d'Arran i les persones sense feina. Es pot encarregar omplint aquest formulari. Consulteu el sumari de l'obraaquí.

Valora
Per saber-ne més
Rànquings
  1. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. “Catalunya serà, CRISTIANA O NO, serà!”
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. Sant Jordi era guerrer...
  6. La ruptura inevitable: Espanya i Catalunya – autodeterminació en el complex segle XXI
  7. La República laica contra les ideologies de la desigualtat i el fanatisme embrutidor
  8. Fora fatxes del Fossar
  9. Els candidats de la CUP a comarques gironines proposen una transformació ferroviària de la mobilitat a la demarcació de Girona
  10. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid