Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Atac al símbols
Roben l'estelada que onejava a la plaça de la Independència de Santa Susanna

En breu es tornarà a hissar la precedent estelada a l'espera que la bretolada es resolgui positivament

12/08/2013 Política

L'estelada que onejava a la Plaça de la Independència de Santa Susanna ha desaparegut aquesta nit de Festa Major al poble de l'Alt Maresme.

La bandera, obsequi de la territorial de Santa Susanna de l'Assemblea Nacional Catalana a l'Ajuntament -membre de l'Associació de Municipis per la Independència-, ocupava un lloc destacat a l'entrada del poble, al mig de la plaça rebatejada l'11 de setembre de l'any passat.

Desgastada per l'efecte del sol i del vent, l'estelada hissada l'any passat va ser substituïda divendres per una de nova, reforçada i més gran, en motiu de la Festa Major i en proximitat de la Diada Nacional de Catalunya i el pas de la Via Catalana cap a la Independència al municipi.

En breu es tornarà a hissar la precedent estelada a l'espera que la bretolada es resolgui positivament i quedi tan sols en una poca-soltada pròpia d'una nit d'estiu.

Tanmateix, l'Assemblea Territorial de Santa Susanna lamenta profundament la manca de respecte d'alguns ciutadans anònims que no volen assumir que la voluntat popular no és exactament com la seva.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid