Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La MAT, ni aquí ni enloc
Des de fa una pila de dies un grup d'activistes està realitzant activitats reivindicatives i informatives al poble empordanès de Fellines. L'objectiu dels acampats i acampades és informar sobre l'impacte de la línia de Molt Alta Tensió i les perjudicials conseqüències pel medi natural, la salut, els ecosistemes i el paisatge que tindrà la instal·lació d'aquesta infraestructura elèctrica al seu pas per les comarques gironines.

Demà dissabte 1 de setembre a Cervià de Ter hi haurà activitats de tot tipus. Xerrades, debats, passejades, activitats lúdiques....per tal d'informar i conscienciar a la població de la necessitat de mantenir les mobilitzacions i rebutjar la infraestructura, un negoci de les elèctriques que hipotecarà el futur del territori i de les persones.

Clicant aquí trobareu tota la informació
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid