Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Homenatge
Ha mort Èlia Badia i Casas, membre del SN de la CUP

A més de la seva militància amb la CUP, era membre de Guardiola per la Independència i sòcia del casal de la seva ciutat natal La Teixidora d'Igualada.

28/01/2014

La regidora de la CUP a Sant Salvador de Guardiola i membre del Secretariat Nacional de la CUP, Èlia Badia i Casas, ha mort aquest divendres 28 de juny com a conseqüència d'un greu accident de trànsit que va patir dijous a Òdena. Els membres de la Candidatura d'Unitat Popular han expressat la seva consternació i el seu profund condol per aquesta mort als familiars, als amics i als companys de militància de l'Èlia.

Èlia Badia i Casas, nascuda a Igualada l'any 1979, era militant de la CUP i va entrar de regidora a l'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola en les darreres eleccions municipals del 2011. A les eleccions al Parlament de Catalunya va formar part de la llista de la CUP-Alternativa d'Esquerres i el passat 17 de març era escollida membre del Secretariat Nacional de la CUP en l'Assemblea Nacional celebrada a Olot. A més de la seva militància amb la CUP, era membre de Guardiola per la Independència i sòcia del casal de la seva ciutat natal La Teixidora d'Igualada.

L'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola expressa el seu condol

L’equip de govern i els representants de la resta de grups polítics del consistori, han fet públic el seu condol a la família i amics, així com a la Candidatura d’Unitat Popular, formació per la qual va concórrer com a cap de llista a les darreres eleccions municipals i va obtenir la seva acta de regidora.

Aquest vepre tindrà lloc una sessió extraordinària i urgent del ple durant el qual es consensuarà el condol oficial de la corporació per tan sentida pèrdua. Entre les mesures que està previst que s’aprovin hi figura el decret de dos dies de dol al municipi durant els quals les banderes de l’ajuntament onejaran a mig pal.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid