Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Educació
Concentració davant el departament d'Ensenyament contra el decret de Plantilles
26/06/2013 Res-pública

L'Assemblea de Personal Interí i substitut de l'Ensenyament públic es concentrarà avui a les 15.30h davant el departament d'Ensenyament a Via Augusta 226 de Barcelona, per tal de fer visible la lluita contra l'aprovació del Decret de Provisió i Plantilles que la consellera d'educació Irene Rigau vol aprovar aquest trimestre per tal de poder-lo començar a aplicar el curs vinent.

Avui tindrà lloc el Consell Escolar de Catalunya com a últim tràmit que es requereix per a l'aprovació del decret de Provisió i Plantilles. "El decret proposa la selecció del personal docent sota criteris subjectius d'elecció i suposa el final de l'ordenació per llista dels interins/es i substituts/es tal i com la coneixem fins ara", segons l'Assemblea.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid