Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ALLIBERAMENT SEXUAL
ARRAN taca amb pintura una església a Palma

Les pintades s'han fet coincidint amb el dia d'avui, 17 de maig, dia internacional contra l’homofòbia, lesbofòbia i transfòbia

17/05/2013 Gènere

ARRAN Mallorca informa mitjançant un comunicat emès a la seva web que “ L’acció ha consistit en el llançament d’ous de pintura a la porta de l’església, a més d’una pintada al terra davant aquesta denunciant l’homofòbia generalitzada i flagrant que desprenen les institucions eclesiàstiques, a mes de la repressió de caire sexual que intenten imposar-nos.” i que “avui és 17 de Maig, el dia internacional contra l’homofòbia, lesbofòbia i la transfòbia. Des d’Arran no podem obviar aquesta data. És un dia més en la nostra irrenunciable lluita per destruir el model patriarcal de societat en què vivim. Un dia per denunciar els continus atacs que rebem i reivindicar la nostra aposta pel feminisme, per la llibertat individual i col·lectiva en tot allò relacionat amb els nostres gèneres i opcions sexuals.”.

El comunicat de l'organització independentista acaba afirmant que “Ens deslliurarem de qui ens converteix en víctimes i ens converteixen en carn per a reformes legislatives.” i “construirem eines que ens ensenyin que contra la LGTIfòbia, cal respondre amb contundència, autodefensa i atac!”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid