Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Brams
Dos nous temes de Brams, un tastet a la xarxa
01/04/2013 Cultura

Coincidint amb el començament de la ronda de concerts d'aquest 2013 i del nou disc, que estarà enllestit cap a l'estiu, Brams ofereix un parell de cançons que es podran descarregar de manera gratuïta a partir de les dotze del migdia des del web del grup.

El grup de rock encapçalat per Francesc Riberat "Titot" prepara el segon disc des que van retornar als escenaris després de cinc anys dissolt. Brams va dissoldre's el 2005, però cinc anys després van tornar a unir-se per celebrar el 25è aniversari del naixement del grup i van decidir continuar de manera estable.

Els dos temes són "Agafada pels ous",  inspirat en l'estafa immobiliària i financera, i "Esperava aquest moment."

Durant aquest mes d'abril Brams té previstos concerts a les poblacions de Cerdanyola, Vilanova de Bellpuig, a Les Corts, Tremp, Torredembarra, i el 18 d'abril a Lleida,  a la Fira dels Països Catalans. [agenda]

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid