Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Cultura Popular
El Brot Bord celebra el seu Carnaval ironitzant amb l'Església

L'acte consistirà en una xerrada, un sopar i una festa al Casal Despertaferro de Reus

06/02/2013 Cultura
L'assemblea del Camp de Tarragona contra l'homofòbia, la transfòbia i el patriarcat "Brot Bord" celebra aquest dissabte el seu primer Carnaval. I ho fa de manera irònica amb tota la parafernàlia carnavalesca i eclesiàstica, barrejant-les per tal de satiritzar la institució catòlica. Abans de la festa, que començarà a les dotze de mitjanit al Casal Despertaferro, hi haurà una xerrada a les vuit del vespre amb el tema "qüestionem la cultura de la monogàmia" i tot seguit a partir de les deu de la nit un sopar i la presentació de la seva nova revista "l'Abordatge".

Sobre la xerrada-taller, intervindrà Arcadi Bages, membre del Brot Bord i expert en la temàtica de la cultura de la monogàmia. Es tracta de qüestionar-la i veure de quina manera podem o no trencar els rols assignats a la vida.

Abans de sopar, que valdrà 6 euros i que servirà, de la mateixa manera que la festa, per finançar el col·lectiu, es presentarà la nova revista que editaran a partir d'ara i que parlarà de temes relacionats amb l'homofòbia, les pràctiques sexuals, la identitat de gènere, etc. i que s'anomenarà "L'Abordatge".

I tot seguit, a mitjanit, començarà la festa "del Foro de la Familia", ornamentada per a l'ocasió i amb DJ Kruizing&Love musicant la vetllada. Des del Brot Bord es fa especial èmfasi en què sigui un lloc de trobada, en ple Carnestoltes, per a gais, lesbianes, transsexuals, intersexuals i heterosexuals amb la ment oberta per tal de conèixer-se i començar a establir vincles d'amistat més enllà dels bars d'ambient.

 

Dissabte 9 de febrer
20h Xerrada "qüestionem la cultura de la monogàmia"
22h Presentació de la revista l'"aBORDatge"
22:30h Sopar de l'Opus
00h-03h Inici de la Missa del Gai, amb el DJ Kruizing & Love

Organitza: Brot Bord
Col·labora: Casal Despertaferro i Taverna Despertaferro

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid