Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Música
Andreu Valor rep un premi al certàmen de cantautors d'Elx

"El premi que perseguim és la tolerància, la humanitat, la coherència...i altres tants valors que no li posen traves a la llengua en el que es diu, sinó al què i com es diu!".

25/12/2012 Cultura
Enric Valor, cantautor de Cocentaina (Comtat) Enric Valor, cantautor de Cocentaina (Comtat)

Enric Valor ha estat premiat a la millor canço en català per "Mentre sol autogestionem el meu plaer" al certàmen de cantautors d'Elx.

El cantautor de Cocentaina (Comtat) explica la seva experiència al seu bloc tot dient que el nivell dels companys participants va ser impressionant. Eixir i fer dos cançons de cop davant d'un públic desconegut, un públic pròxim als 700 assistents, encara dificulta més la calma. Cantar en llengua pròpia en un certamen organitzat a l'abast de tot l'estat espanyol et fa sentir estrany al teu territori, però sens dubte aquesta va ser la finalitat, aproximar-nos a la gent, conviure en la realitat i clamar un dret a existir de manera prudent, respectuosa però amb ràbia pel que la gent ha acabat creant sense cap dret. Ningú té el privilegi de robar-te els sentiments!"

Així, Valor manifesta que "sols el desig de fer patent la presència de la nostra música, del desig de clamar naturalitat a la nostra manera de sentir, de viure, de somiar, pagava la pena intentar-ho!".

El cantautor va recollir el premi després de l'actuació d'Ivan Ferreiro a la milor cançó. Ara bé, Valor va remarcar que "El premi que perseguim és la tolerància, la humanitat, la coherència...i altres tants valors que no li posen traves a la llengua en el que es diu, sinó al què i com es diu!".

Valora
Vídeos
MENTRE SOL AUTOGESTIONE EL MEU PLAER
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid