Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ARA! a Gramenet
Neix a Santa Coloma de Gramenet un moviment a favor d'una democràcia solidària

ARA! (Actuar, Reflexionar, Aprendre) parteix de l’experiència de les diferents propostes de xarxes de coordinació populars a Santa Coloma el 2003 i 2007

07/11/2012 Política

Santa Coloma de Gramenet compta amb el nou col·lectiu ARA!- Assemblea Popular de Gramenet, constituït per ciutadans de la ciutat per vetllar per una societat més justa, solidària i lliure. Entre els seus objectius consten: la resistència contra els atacs constants dels governs, ser un moviment in crescendo per tenir més incidència en la transformació de la realitat, crear altrnatives globals i sectorials i ser referents en qüestions de canvi social.

ARA! (Actuar, Reflexionar, Aprendre) parteix de l’experiència de les diferents propostes de xarxes de coordinació populars a Santa Coloma el 2003 i 2007, la lluita pel parc de Can Zam o el moviment 15-M. En aquest sentit, el moviment recull adhesions d’entitats i associacions a la Declaració de Principis per sumar veus i forces contra la societat capitalista i a favor d’una democràcia solidària, social i sostenible.

ARA! es crea per defensar els drets laborals, socials, civils, polítics i ambientals que ara resten amenaçats pel capitalisme de mercats. La xarxa vol promocionar l’autogestió com a forma alternativa per satisfer totes les necessitats i vol convertir-se en un espai d’organització, resistència i reivindicació plural. A més, es constitueix com a xarxa oberta i participativa que respecta en tot moment l’autonoma de cada persona o entitat.

Mou-te pels teus drets a Gramenet

Per fer la lluita visible, el moviment ha organitzat un flashmob que durà per títol "Mou-te pels teus drets!". L'acte tindrà lloc el 10 de novembre a les 11 del matí a la cruïlla de la Rambla Sant Sebastià amb carrer irlanda a la ciutat de Santa Coloma de Gramenet. Seguint la coreografia proposada per l’Assemblea, es formaran diferents columnes referents a temàtiques i problemàtiques dels ciutadans. 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid