Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Pallars
Suspès el Correllengua de Tremp perquè l'Ajuntament no autoritza un concert de Brams

El Correllengua ja va haver de buscar una nau industrial d'un particupar per fer-hi la festa ja que l'Ajuntament els demanava 2.000 euros de fiança per poder fer el concert de Brams al poliesportiu

12/10/2012 Drets i Llibertats

Els organitzadors del Correllengua del Pallars han hagut de suspendre els actes que s'havien de celebrar aquest divendres i dissabte a Tremp per la negativa de l'Ajuntament a concedir els permisos per la celebració de les principals activitats.

Tot i que els permisos es van demanar el passat mes de setembre, aquest dijous l'Ajuntament de Tremp, governat pel PSC, va comunicar als organitzadors que no autoritzava l'actuació de Brams la nit de dissabte adduint que el concert no era "una festa o revetlla popular".

La Coordinadora d’Associacions per la Llengua catalana (CAL) creu que el consistori no ha tingut voluntat de solucionar la possible desavinença, tal com demostra, diu, "la tardança en la notificació de la resolució i les dificultats i impediments que en edicions anteriors el mateix consistori ja havia posat de manifest".

L'entitat no entén el posicionament de l’Ajuntament de Tremp i demana una rectificació en la seva decisió "per tal que no entorpeixi el normal desenvolupament del Correllengua del Pallars".

Els organitzadors del Correllengua ja va haver de buscar una nau industrial d'un particupar per fer-hi la festa ja que l'Ajuntament els demanava 2.000 euros de fiança per poder fer el concert de Brams al poliesportiu.

De la seva banda, l'Ajuntament ha argumentat que no té competències per concedir aquests permisos i que s'havien de demanar a la delegació del Govern. Tot i així, la delegació del Govern a l'Alt Pirineu ha informat als organitzadors que en poblacions de menys de 5.000 habitants les autoritzacions d'aquestes característiques les ha de donar l'Ajuntament.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid