Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Noves tecnologies
La V Catosfera presenta Internet com una eina per superar la crisi

El Teatre Auditori de Granollers acollirà el 28 i 29 les jornades anuals sobre la xarxa catalana

20/09/2012 Comunicació

La Catosfera (@catosfera12), les jornades sobre la Internet catalana que des de fa cinc anys se celebren a Granollers i que esdevenen el punt de trobada de tuitaires i blogaires de la Internet catalana, tornen enguany amb un objectiu esperançador. Sota el títol Optimisme digital i la sortida de la crisi, els dies 28 i 29 de setembre es presentarà Internet com una eina per a millorar l'economia i trobar maneres de superar la crisi econòmica.

La ubicació de les jornades és una de les novetats d'aquesta edició: si bé fins ara es feien al CTUG, l'edició del 2012 passa a fer-se al Teatre Auditori de la ciutat. Divendres al vespre tindrà lloc la jornada inaugural i dissabte empreses destacades presentaran els seus models de negoci.

Amb una ponència inaugural a càrrec de Jordi Urbea (@jordiurbea), director general d'OgilvyOne i Bassat Ogilvy Barcelona, i Josep Maria Ganyet (@ganyet), professor universitari, empresari i col·laborador de RAC1, es donarà el tret de sortida a la trobada anual.

Després de les ponències el vestíbul del Teatre Auditori acollirà un concert en acústic dels barcelonins Mine! (@minetheband), just una setmana després que treguin el seu nou disc La fi del món

Dissabte, els models d'èxit, la formació i el català a la xarxa

Les tres taules de dissabte al matí serviran perquè representants d'empreses catalanes o amb participació catalana, com AtrapaloGrupo IntercomLet's BonusGroupaliaEyeOS i Trabber expliquin la seva experiència.

Ja a la tarda, Torni Aira (@toniaira) i Diego Linares parlaran sobre com formar-se digitalment des de la seva experiència com a professors universitaris; Albert Cuesta (@albertcuesta), periodista i activista digital i precursor de la demanda del Twitter en català, i Jordi Iparaguirre (@jordiipa), director de la Fundació PuntCat, tractaran la situació del català a Internet i, finalment, Trina Milan (@trinamilan), antropòloga i professora de la UOC i Xavier Menduiña (@xmenduina), físic i enginyer electrònic parlaran dels blogs en l'era Twitter.

Inscripcions i desenvolupament de les jornades

Si bé l'assistència és gratuïta cal una inscripció prèvia a través del web de la Catosfera. Com en les passades edicions, també es podrà seguir l'activitat del Twitter amb el hashtag #catosfera a través de la pantalla que hi haurà instal·lada al teatre. El programa complet també es pot consultar al web de l'esdeveniment.

L'any passat el hashtag #catosfera va aconseguir ser trending tòpic durant els dos dies a Catalunya, es van superar les 500 visualitzacions en directe de l'esdeveniment a través de l'streaming i gairebé 400 persones van acudir a la cita.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid