Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
11-S
La CUP vol l’estelada hissada a l’Ajuntament de Girona fins que es declari la independència

La formació anima la ciutadania gironina a mobilitzar-se amb motiu de l’Onze de Setembre per reivindicar amb més força que mai “els drets nacionals i socials del poble català”

07/09/2012 Política
Estelada Estelada
La CUP ha demanat a l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, que hissi l’estelada a la façana del consistori gironí amb motiu de la Diada de l’Onze de Setembre, i que l’hi mantingui onejada fins que a la proclamació de la independència dels Països Catalans, seguint l’exemple d’altres municipis com Manresa. Pel regidor de la CUP i membre de Reagrupament, Carles Bonaventura, es tracta de “visualitzar la implicació i compromís dels nostres ajuntaments en la construcció nacional del nostre país”.

D’altra banda, la formació ha demanat a Puigdemont que replantegi la decisió de convidar les autoritats espanyoles i militars en la recepció prevista per al mateix dia Onze de setembre a l'Ajuntament de Girona. De no ser així, com va passar l’any passat, ja han anunciat a l’alcalde que no hi assistiran. En aquest sentit, el portaveu de la CUP, Jordi Navarro, ha qualificat de “vergonyós” que es convidi a la recepció de la Diada “aquells qui simbolitzen l’ocupació i l’ofec nacional que pateixen els Països Catalans”.

Igualment, la CUP ha animat la ciutadania gironina a emplenar els balcons de Girona de senyeres i estelades per la Diada, i participar en les mobilitzacions que s’han convocat tant a Girona, al matí, com a Barcelona, a la tarda.

Pernando Barrena avui Girona

D’altra banda, la CUP ha organitzat una conferència al Casal Independentista El Forn que tindrà lloc aquest dijous i en què hi intervindrà com a ponent el representant de l’esquerra abertzale Pernando Barrena. L’acte, que començarà a 2/4 de 8 del vespre i porta per títol “La situació política i social a Euskal Herria”, serà presentat pel portaveu de la CUP a l’Ajuntament de Girona, Jordi Navarro.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid