Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
Uns mossos amenacen i colpegen un militant d'Arran a Barcelona

L'organització juvenil ha denunciat que els Mossos "són un cos repressiu que respon als interessos d'un estat controlat per les classes dominants"

21/08/2012 Drets i Llibertats

Arran ha denunciat que un militant del barri del Poblenou de Barcelona va ser agredit fa uns dies per uns agents dels Mossos d'Esquadra "sense cap mena de motiu".

Els fets van tenir lloc a prop de la biblioteca Can Saladrigas quan un militant d'Arran estava fent difusió d’una campanya contra el tancament de l'ateneu popular La Flor de Maig i va ser sorprès per un cotxe de la policia. Segons ha relatat l'organització juvenil, els mossos van començar a córrer cap a ell i en arribar-hi el van arraconar contra la paret amenaçant-lo i fent-li crits amb una clara actitud violenta. El noi va ser colpejat a la cama amb la porra i agafat pel coll en actitud intimidatòria.

Arran ha condemnat l'agressió i ha constatat que els Mossos d’Esquadra "són un cos repressiu que respon als interessos d’un estat controlat per les classes dominants, l’Estat Espanyol, i alhora als interessos de CiU, la dreta conservadora i botiflera catalana, culpable alhora del tancament de la Flor de Maig".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid