Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LLUITA INSTITUCIONAL
La CUP s'oposa a encadenar contenidors a Girona

L'Ajuntament de Girona aprova una mesura que consisteix en encadenar contenidors propers a establiments comercials com hipermercats

10/08/2012 Política

La Candidatura d'Unitat Popular a Girona ha criticat amb duresa la mesura aprovada per l'equip de govern d'encadenar els contenidors propers als establiments comercials, acusant-los de voler “prioritzar la imatge i les accions de cara a la galeria” amb objectius “purament propagandístics”, una manera de fer que, segons la formació, “ja ens té acostumats el govern de Convergència i Unió”.

En aquest cas, la CUP ha considerat que el que persegueix l'executiu de Carles Puigdemont és amagar una realitat, com són la pobresa i els col·lectius més febles de la ciutat sense voler afrontar el problema d'arrel. En aquest sentit, tot i que la formació valora positivament el primer pas de poder aprofitar el menjar en desús dels hipermercats, el seu portaveu, Jordi Navarro ha afirmat que "cal trobar altres formules més dignes de tractar els col·lectius més febles".

La formació ha assegurat que la crisi social que s'ha desfermat i que ja ha arribat amb força a Girona, obliga a prendre mesures dràstiques com potenciar el centre d'Acolliment i Serveis Socials La Sopa, obrir un menjador social o incrementar places d'acollida a la ciutat. “Cal tenir present que la situació és molt greu i els serveis socials estant desbordats, per això cal incrementar recursos per tractar adequadament la gran diversitat de situacions, juntament amb més centres d'atenció (distribució d'aliments...) i més especialitzats”.

La CUP també ha insistit en el fet que el govern municipal no està negociant de forma més consistent amb les empreses gironines més solvents ( bancs, grans empreses...) que mantenen els seus beneficis i que haurien de prestar recursos a les administracions per poder atendre el col·lapse social que es viu a la ciutat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid