Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mitjans
Un diari francès defensa la independència de Catalunya

Remarca que els catalans sempre van endavant i que la independència fiscal, 'com la que tenen els bascos' és l'única manera de sortir de la crisi.

31/07/2012 Política
Capçaleta de "La Dépêche Capçaleta de "La Dépêche

La Dépêche, el diari tradicionalment progressista de la capital occitana Tolosa publica ahir un editorial sota el títol de La fronde catalane on repassava la situació creada després del pacte fiscal i afirmava que creix el sentiment independentista al país, segons recull avui Vilaweb.

El diari, que imprimeix disset edicions diferents a l'Occitània central, diu que els catalans sempre van endavant i que la independència fiscal, 'com la que tenen els bascos' és l'única manera de sortir de la crisi.

La Dépêche ven prop de dos cents mil exemplars en la regió del Migdia Pirineus i també apareix a Aquitània i al Llenguadoc-Rosselló. El diari és la capçalera central d'un grup multimèdia amb interessos diversificats.

D'altra banda, el diari anglès Telegraph assegura en un article sobre crisi de la zona euro que "els catalans s'han vist forçats per la perversitat del sistema fiscal espanyol a demanar el rescat quan ells subsidien la resta de l'estat".

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid