Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Retallades
La Intersindical i l'ANC se sumen a les mobilitzacions del 19-J

En contra de les retallades i de la supressió dels drets personals i col·lectius i per la necessitat d'exercir el dret democràtic com a país a l'autodeterminació nacional

18/07/2012 Política
Cartell Intersindical - CSC Cartell Intersindical - CSC

La Intersindical-CSC i l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) fan una crida a participar de les manifestacions i mobilitzacions que es duguin a terme demà 19 al conjunt del territori.

La Intersindical considera que la "destrucció del minso estat del benestar que gaudíem està entrant en una perillosa dinàmica de supressió de drets personals i col·lectius." Així mateix remarca que la recentralització que està duent a terme el govern de Madrid "ens referma en el necessari exercici del dret democràtic a l'autodeterminació nacional".

El sindicat també fa una crida al conjunt dels agents socials del nostre país per a promoure activament la mobilització per la defensa dels drets personals, socials i nacionals. En aquest sentit, destaquen la importància de fer dels centres de treball un cresol el qual generi la necessària unitat d'acció i solidaritat en aquests temps decisius per al nostre futur.

ANC: "Rebuig a les retallades que afecten directament la part més feble de la nostra societat"

L'ANC fa una crida a participar en la manifestació de Barcelona per fer visible la força del "nostre moviment i la necessitat de tenir un Estat propi per a poder sortir més fàcilment i ràpida de la crisi i a la vegada poder disposar dels 20 mil milions d'euros que cada any se'n van a Madrid i no tornen".

L'Assembla considera que les mesures imposades des de Madrid agreujarà la situació de moltes famílies ja estan abocades a situacions molt crítiques que posen en perill la cohesió social. A més, remarca que tot això hipoteca seriosament el futur de Catalunya i de tots els catalans i catalanes.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid