Operació Garzón, 20 anys
El documental "L'Operació Garzón" arriba a les pantalles de cinema

Llibertat.cat realitzarà una projecció setmanal del documental als "Cinemes Girona" de Barcelona amb convidats molt especials

09/07/2012 Diari de treball

El documental L'Operació Garzón contra l'independentisme català arriba a les pantalles de cinema aquest estiu. Paral·lelament a la intensa gira que està fent el documental per teatres, auditoris i casals d'arreu del país amb actes celebrats setmana rere setmana, Llibertat.cat ha decidit portar aquest treball als cinemes.

El documental que treu de la foscor l'altra cara dels Jocs Olímpics del 92 i dóna veu als independentistes que ho van patir es podrà veure cada dijous d'aquest mes de juliol als "Cinemes Girona" de Barcelona, situats al carrer Girona, 175, de la capital catalana (L4 i L5 Verdaguer, L3 Diagonal). Es tracta d'una sala d'exhibició que aposta pel cinema d'autor i de qualitat, així com produccions audiovisuals alternatives.

La primera projecció tindrà lloc aquest mateix dijous 12 de juliol a les set de la tarda. El cinefòrum setmanal comptarà amb convidats molt especials i personalitats destacades del moviment independentista dels Països Catalans. Per aquest dijous es preveu l'assistència de Jaume Soler, exalcalde d'Arbúcies, membre del Secretariat de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), promotor de les Consultes per la independència i exportaveu dels presos del 92, i Josep Poveda, independentista encausat en l'Operació Garzón.

Les entrades es poden adquirir el mateix dia de les projeccions a les taquilles dels "Cinemes Girona" al preu de 7 euros, de 4 per a socis del TR3SC o de 5,5 per a socis del cine, tenint en compte que fer-se soci és gratuït.

Valora
ACONSEGUEIX EL DOCUMENTAL
Si vols el documental en DVD (amb subtítols en anglès i espanyol) només has d'enviar un correu electrònic a operaciogarzon@llibertat.cat i te l'enviarem a casa.
Vídeos
Tràiler del documental "Operació Garzón contra l'independentisme català"
Aquest any, coincidint amb el vintè aniversari de l'Operació Garzón als Països Catalans, Llibertat.cat, amb el suport d'entitats i associacions com Memòria contra la Tortura i Alerta Solidària, vol posar en marxa el documental Operació Garzón contra l'independentisme català per abordar la persecució de l'independentisme del 1992 en el marc del 20è aniversari dels Jocs Olímpics.
Col·laboradors
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid