Operació Garzón, 20 anys
L'Operació Garzón a Molins de Rei

Divendres que ve l'Ateneu Mulei projectarà el documental L'Operació Garzón contra l'independentisme català

07/07/2012 Comunicació
Cartell de la presentació del documental a Molins de Rei Cartell de la presentació del documental a Molins de Rei

Molins de Rei recordarà l'Operació Garzón divendres que ve. Ho farà a través de la presentació del documental que ha impulsat Llibertat.cat ara que fa 20 anys d'aquells fets. L'Operació Garzón contra l'independentisme català es projectarà a partir de les nou del vespre a l'Ateneu Mulei (C/ Església, 10). 

Un acte complet que a més de la projecció inclourà una actuació musical del músic Marcel Casellas i amb les intervencions de dos dels independentistes que van ser perseguits l'any 92 i que explicaran el seu testimoni: Josep Poveda i Ramon Piqué, que és membre de l'associació Memòria contra la Tortura. També hi participarà el portaveu nacional d'Alerta Solidària, Martí Majoral.

La jornada, organitzada per la CUP de Molins i l'Ateneu Mulei, comptarà amb servei de bar i entrepans i en acabar l'acte, l'Ateneu Mulei estarà obert amb música enllaunada.

Exposició fotogràfica

Amb motiu del 20è aniversari de l'Operació Garzón i de la presentació del documental que rememora aquell episodi repressiu, l'Ateneu Mulei albergarà una exposició fotogràfica acompanyada de comentaris historiogràfics sobre aquells fets.

Per estar al dia de tots els actes, consulteu l'agenda del documental.

Valora
ACONSEGUEIX EL DOCUMENTAL
Si vols el documental en DVD (amb subtítols en anglès i espanyol) només has d'enviar un correu electrònic a operaciogarzon@llibertat.cat i te l'enviarem a casa.
Vídeos
Tràiler del documental "Operació Garzón contra l'independentisme català"
Aquest any, coincidint amb el vintè aniversari de l'Operació Garzón als Països Catalans, Llibertat.cat, amb el suport d'entitats i associacions com Memòria contra la Tortura i Alerta Solidària, vol posar en marxa el documental Operació Garzón contra l'independentisme català per abordar la persecució de l'independentisme del 1992 en el marc del 20è aniversari dels Jocs Olímpics.
Col·laboradors
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid