Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Agressions
Atac feixista a Celrà

Uns desconeguts han destrossat aquest diumenge a la matinada el pal on s'havia penjat una estelada i han robat la bandera

29/07/2012 Drets i Llibertats

Uns desconeguts han atacat aquest diumenge a la matinada l'estelada que hi havia hissada a l'entrada de Celrà. Han destrossat el pal i han robat l'estelada roja, que no ha pogut onejar ni un dia, ja que va ser penjada aquest dissabte just a la glorieta d'entrada al poble.

Segons ha informat Celrà per la Independència, després de l'acte vandàlic els agressors han deixat una nota amb el missatge "Feixistes. La vostra bandera no representa tot el poble. Pengeu-hi la senyera" (la nota original conté faltes d'ortografia).

Celrà per la Independència ha condemnat els fets i ha lamentat que "malauradament la primera estelada ens ha durat poc". "Després de l'esforç de molts companys, els espanyolistes han destrossat el màstil i s'han endut l'estelada", ha explicat, denunciant que "l'espanyolisme nega la nostra llibertat col·lectiva, destrossant allò que anem construint com a poble, titllant-nos, a més, de feixistes, quan la nostra reivindicació és absolutament legítima i pacífica, no com la seva".

Així mateix, els han animat a no "amagar-se darrere actes vandàlics o d'altra mena". "Ells diuen que aquesta bandera no representa tot el poble i per això imposen la seva opinió minoritària a tot el poble. Tenim dret a decidir en l'àmbit personal, municipal i nacional. Feu propostes i us direm què en pensem", assenyala.

Cornellà: "Els amics del sistema i l'estat han robat l'estelada"

Qui també ha condemnat l'agressió ha estat l'alcalde de Celrà, Dani Cornellà (CUP), que va participar en la hissada de l'estelada aquest dissabte. Cornellà ha relatat com "aquesta nit, els amics del sistema i l'estat, han destrossat el màstil i han robat l'estelada. El que no saben és que res ni ningú no pot aturar aquest poble que clama democràcia i llibertat. Tornem-hi Celrà per la Independencia, organitzeu una subscripció popular i posem un nou màstil i estelada, res no podrà aturar tot un poble en moviment!".

Valora
Rànquings
  1. De què parlem quan parlem de moviment independentista
  2. Una raó d'Estat per una Catalunya independent: les claus i els actors que van gestionar la treva d'ETA a Catalunya
  3. "Tothom s’hi ha arromangat, però això no ha de tapar la irresponsabilitat en la gestió per part dels responsables polítics"
  4. "A Súmate hi som per les nostres mares, que tot i venir de lluny, ens han ensenyat a estimar Catalunya..."
  5. Pedro Sánchez visita Amer (el poble natal de Carles Puigdemont)
  6. La ressuada temptació de la jaqueta reversible
  7. Condemnat a 1 any i mig de presó el primer detingut als talls de la Meridiana
  8. Encara no som conscients del Clam de Llibertat arreu: #400talls #MeridianaResiseix… 1255 dies @E_Gallinat (Eixample)...
  9. Independència. Ruptura i República
  10. Història de l’esquerra independentista: la història a mig fer
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid