Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Responsabilitat ciutadana
Una brigada ciutadana netejarà els carrers de Bordils

La CUP vol "treballar per fomentar la responsabilitat ciutadana en afers ciutadans"

15/06/2012 Política

Diumenge que ve una brigada ciutadana netejarà els carrers de Bordils (Gironès). La CUP, que té dos regidors a l'Ajuntament, ha convocat la 1a Brigada Ciutadana per netejar el passeig de vianants del costat de la sèquia Vinyals de deixalles, males herbes i caques de gos. 

La brigada s'ha convocat per primer cop perquè "des del voluntariat i la consciència podem aconseguir una millora i conservació dels espais públics del municipi", apunta la CUP, que persegueix l'objectiu de "treballar per fomentar la responsabilitat ciutadana en afers ciutadans i fer veure a les bordilenques i bordilencs que si no defensem l’espai públic o comunitari aquest pot arribar a quedar molt deixat i abandonat".

La CUP ha convocat els veïns diumenge a les deu del matí al safareig del carrer Almeda.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid