Operació Garzón, 20 anys
El documental “L'Operació Garzón contra l'independentisme català” arriba a Manresa

L'acte comptarà amb les intervencions de Ramon López, José Miguel Cuesta i Eva Pous

29/06/2012 Diari de treball

El documental L'Operació Garzón contra l'independentisme català arriba a Manresa. El proper divendres dia 6 de juliol la capital del Bages acollirà la presentació del documental que aborda la persecució de l'independentisme del 1992 en el marc del 20è aniversari d'aquells fets.

L'acte se celebrarà a l'Auditori de la Fundació Caixa Manresa de la plana de l'Om el 6 de juliol a les 8 del vespre i comptarà amb la presència de Ramon López, independentista encausat en l'operació Garzón; José Miguel Cuesta, membre de Llibertat.cat, productor del documental, i Eva Pous, portaveu nacional d'Alerta Solidària. A més de la xerrada inclourà la projecció del documental.

Aquest esdeveniment, organitzat pel Cine Club Manresa i l'Associació Cultural Batzac, recordarà la ràtzia del 92, que va ser especialment dura a la ciutat de Manresa, amb quatre detencions, i que va significar un punt d'inflexió per a l'independentisme manresà.

El documental, produït per Llibertat.cat i realitzat per Zeba Produccions, està duent a terme una gira de presentacions arreu dels Països Catalans. Un dia abans de la presentació de Manresa se'n realitzarà una a Lleida.

Per estar al dia de tots els actes, consulteu l'agenda del documental.

Valora
ACONSEGUEIX EL DOCUMENTAL
Si vols el documental en DVD (amb subtítols en anglès i espanyol) només has d'enviar un correu electrònic a operaciogarzon@llibertat.cat i te l'enviarem a casa.
Vídeos
Tràiler del documental "Operació Garzón contra l'independentisme català"
Aquest any, coincidint amb el vintè aniversari de l'Operació Garzón als Països Catalans, Llibertat.cat, amb el suport d'entitats i associacions com Memòria contra la Tortura i Alerta Solidària, vol posar en marxa el documental Operació Garzón contra l'independentisme català per abordar la persecució de l'independentisme del 1992 en el marc del 20è aniversari dels Jocs Olímpics.
Col·laboradors
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid