Operació Garzón, 20 anys
El documental “L'Operació Garzón contra l'independentisme catalŕ” arriba a Manresa

L'acte comptarà amb les intervencions de Ramon López, José Miguel Cuesta i Eva Pous

29/06/2012 Diari de treball

El documental L'Operació Garzón contra l'independentisme català arriba a Manresa. El proper divendres dia 6 de juliol la capital del Bages acollirà la presentació del documental que aborda la persecució de l'independentisme del 1992 en el marc del 20è aniversari d'aquells fets.

L'acte se celebrarà a l'Auditori de la Fundació Caixa Manresa de la plana de l'Om el 6 de juliol a les 8 del vespre i comptarà amb la presència de Ramon López, independentista encausat en l'operació Garzón; José Miguel Cuesta, membre de Llibertat.cat, productor del documental, i Eva Pous, portaveu nacional d'Alerta Solidària. A més de la xerrada inclourà la projecció del documental.

Aquest esdeveniment, organitzat pel Cine Club Manresa i l'Associació Cultural Batzac, recordarà la ràtzia del 92, que va ser especialment dura a la ciutat de Manresa, amb quatre detencions, i que va significar un punt d'inflexió per a l'independentisme manresà.

El documental, produït per Llibertat.cat i realitzat per Zeba Produccions, està duent a terme una gira de presentacions arreu dels Països Catalans. Un dia abans de la presentació de Manresa se'n realitzarà una a Lleida.

Per estar al dia de tots els actes, consulteu l'agenda del documental.