Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ANC
II Aplec Independentista del Baix Llobregat a Sant Boi

L'acte coincideix amb el segon aniversari de la celebració de la consulta per la independència a Sant Boi de Llobregat.

16/06/2012 Política

El poper diumenge, a partir de les 11 h del matí, al cim del Montbaig (Sant Ramon), tindrà lloc el primer Aplec Independentista del Baix Llobregat.

L'acte, que està organitzat per Sant Boi Decideix Independència – ANC amb el suport d'Òmnium Cultural Baix Llobregat, tindrà la convocatòria prèvia a 10 les del matí a diferents punts de trobada per pujar-hi caminant.

Al cim, l’acte començarà amb el parlament de benvinguda per part de Sant Boi Decideix Independència – ANC, seguit de l’enlairada d’estels estelats, a continuació comptarem amb el parlament de la Núria Cadenas. Música amb el Cant de la Senyera i Els Segadors a càrrec de representats de diferents corals de Sant Boi i Sant Climent, concert-vermut amb el grup “Grallers de l'Esperidió”, i algun altre convidat encara per confirmar.

També està previst un taller de maquillatge d’estelades per tothom que ho vulgui i la venda de samarretes de l’aplec i productes de terra. El bar de l'ermita estarà obert durant la celebració i es serviran begudes i entrepans.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid