Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Impostos
La CUP rebutja la posició del PSC de Tarragona de no aplicar l'IBI a l'Església

La formació afirma que aquesta crisi “és una estafa” per part de polítics que no parlen clar i que s'aprofiten d'un sistema caduc.

31/05/2012 Política

Dimarts passat ca sortir la notícia que el PSC a Tarragona i a Lleida no aplicarien la proposta del seu partit de cobrar l'IBI a la institució catòlica. Des de la CUP creuen que es tracta d'una renúncia més a un ideari que no es compleix, un ideari autoanomenat d'esquerres i que un cop més es dilueix davant la por a perdre el poder.

Tot i que el consistori es troba, com tants d'altres, en una situació econòmica complexa, el govern municipal ha decidit seguir amb el favoritisme cap a la institució religiosa sobre la resta de ciutadanes i ciutadans de Tarragona. Aquesta decisió, diuen, “és una mostra més de la diferència entre les paraules a l'oposició i en campanya i els fets al govern del PSOE”. Una diferència, aquesta, que dóna la raó a moltes persones descontentes amb el panorama polític i que equivalen ideològicament PP, PSOE i CiU.

D'altra banda, la CUP reclama més contundència a l'oposició amb representació a l'hora de defensar els drets i deures de la població tarragonina. Tot plegat, després que una cortina de fum sobre qui seria el nou alcalde amb de pactes obscurs intentés amagar el més d'un centenar d'acomiadaments i el mal repartiment dels recursos municipals per afrontar la crisi. La CUP afirma que aquesta crisi “és una estafa” per part de polítics que no parlen clar i que s'aprofiten d'un sistema caduc.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid