Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
5-M
Crida a omplir la Plaça Sant Jaume d'estelades

Aquest dissabte hi ha convocada una concentració a les sis de la tarda: la consigna és portar una estelada

04/05/2012 Política

Aquest dissabte a les sis de la tarda els independentistes estan cridats a omplir la Plaça Sant Jaume de Barcelona d'estelades. Es tracta d'una concentració per la independència cuinada i difosa a través de les xarxes socials que ja compta amb les adhesions de l'actor Toni Albà -que ha difós un vídeo convidant a secundar la protesta-, Roger Ferriol, empresari insubmís de #diemprou -que farà un parlament-, i Josep Casadellà, impulsor de la campanya #novullpagar contra els peatges.

"Omplim Sant Jaume d'estelades! Perquè volem marxar del lloc que ens maltracta i ens empobreix. Fem-li saber al govern que ja som madurs!", manifesten els impulsors de la iniciativa, que compta amb una pàgina web i una pàgina i esdeveniment al Facebook. A Twitter l'etiqueta és #5maig6tardasantjaumeplena.

El manifest de la concentració destaca que "la independència no és cap somni ni cap capritx" sinó "una necessitat vital per a totes les dones i homes de Catalunya". "No volem ser un país vexat, un país sense decisió, un país irresponsable. Necessitem la Independència per poder tirar endavant tot el que ens afecta, tot el que ens correspon", afirma i proclama que "ara més que mai necessitem construir tots plegats una Catalunya independent entre els pobles independents".

Toni Albà torna el Teletac

Precisament l'actor Toni Albà ha penjat un vídeo on també dóna suport a la campanya d'insubmissió als peatges. S'adreça directament al president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, per informar-lo que torna el teletac a la Caixa i advertir-lo que no pagarà cap multa. "Això no és gratuït, això és perquè aquests peatges ja estan pagats des de fa molt de temps. I ja hem pagat prou. Molt honorable president Mas, sé que puc ser embargat. Em fa por, és clar que em fa por, però també sé que som moltíssims els ciutadans de Catalunya que no ens tornarem a deixar trepitjar mai més. President, feu costat al poble i Catalunya us farà costat".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid