Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Cultura Popular
Més de mig miler de veïns a la Calçotada Popular de Llefià

Durant la calçotada, la Comissió de Cultura de Llefià (Badalona) va fer públic una nota informativa on reclamava un ús lliure i obert dels espais públics. També va fer públic el seu suport a Jaume Lonet per la vaga de fam davant dels atacs que la llengua està patint a Mallorca

19/03/2012 Cultura
Prop de 600 veïns i veïnes van participar ahir  a la XX edició de la Calçotada Popular de Llefià a la plaça Trafalgar, la tradicional degustació de calçots amb botifarra i beguda ha estat amenitzada amb les actuacions dels grups de ball de les AMPAS de Llefià, els Bastoners de Sant Adrià i els balls dels Gegants de Sant Jaume de Barcelona, que han omplert d'activitats culturals l'espai públic de la plaça.

Aquesta edició s'ha desenvolupat amb l'esforç i la infrastructura de les entitats i associacions de la Comissió de Cultura de Llefià, que no ha comptat amb cap tipus d'ajuda municipal, molts veïns i veïnes es queixaven públicament a la Plaça que l'Ajuntament no hagués col·laborat ni tant sols amb la disposició de l'escenari per a les actuacions dels nens i nenes del barri.

La Comissió de Cultura de Llefià va fer públic una nota informativa on reclamava un ús lliure i obert dels espais públics, amb el compromís de fer públiques les despeses e ingressos de l'activitat que revertirà en la gestió de les properes activitats culutrals del barri, i que es podrà consultar online des d'aquest portal comunitari.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid