Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Verdaguer
"Canigó" al Teatre l'Arxipèlag de Perpinyà

L'obra de Jacint Verdaguer protagonitzada per Lluís Soler es podrà veure a Perpinyà aquest dijous 8 de desembre

05/12/2011 Cultura
Aquest dijous 8 de desembre a dos quarts de nou del vespre el Teatre l'Arxipèlag de Perpinyà acollirà una obra de teatre en català. Ni més ni menys que Canigó, una obra protagonitzada per l'actor Lluís Soler.

Soler lidera una interpretació popular i fidel al poema èpic de Verdaguer amb la música còmplice d'Eduard Iniesta. La veu de Lluís Soler defensa tant personatges de telenovel·la com comèdies contemporànies, drames clàssics i, també, de manera rotunda, la veu dels poetes.

Dijous estrena a l'Arxipèlag de Perpinyà una versió de Canigó, que posteriorment representarà al Temporada Alta (Salt, 10 de desembre) i al TNC (del 14 al 26 de desembre). Ho fa acompanyat del músic Eduard Iniesta, que es defineix com a “home de notes i de cordes” amb una partitura còmplice “que no emprenyi gaire l'espectador”.

Soler interpreta el que podria ser l'últim actor que recita el Canigó de Verdaguer. Ho fa esperonat per unes notes que li fan revenir a la memòria els passatges, conscient que ja mai més ningú recordarà aquest vers èpic.
Valora
Vídeos
Presentació de 'Canigó', de Jacint Verdaguer
Fragment de la roda de premsa de presentació de temporada 2011/2012
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid