Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La televisió pública de l'Hospitalet, en perill

La Farga Gestió d’Equipaments, l’empresa pública de la que depèn Televisió de L’Hospitalet, ha comunicat a la plantilla que el futur del mitjà és "incert". Ho han denunciat els treballadors, que ja han constituït la plataforma Salvem TV l'H.

L'Ajuntament de la ciutat més poblada de Catalunya ja ha avançat que els pressupostos de l'any vinent seran inferiors als d'altres anys, fet que afectarà la continuïtat del mitjà. Amb tot, la quarantena de treballadors de TV l'Hospitalet, que té onze anys de vida, insisteixen que la feina que fan per la ciutat és "bàsica".

07/11/2011 01:25 Comunicació
"Som un servei públic que garanteix una programació de qualitat, però som, sobretot, la veu de tots i cadascun de vosaltres: ciutadans i ciutadanes, entitats, associacions, clubs esportius i col·lectius diversos que voleu expressar-vos aprofitant un mitjà que és, per damunt de tot, vostre", remarquen, i subratllen que són "el cordó umbilical entre la ciutadania i el govern municipal i regidors", "un element de cohesió social a L'Hospitalet" que dóna sentit al concepte "servei públic".
 

Els treballadors, que demanen el suport dels ciutadans, volen seguir fent feina pel mitjà i en aquest sentit assenyalen que "no deixarem d'esforçar-nos, amb la mateixa professionalitat i entusiasme de sempre". "Farem que la Televisió de L'Hospitalet sigui encara més la vostra referència, el lloc on podeu recórrer perquè, quan us calgui parlar, la ciutat us escolti", manifesten.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid