Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Cinc anys de Llibertat.cat

Aquest 4 de novembre Llibertat.cat compleix cinc anys de vida. Cinc anys d’existència a la xarxa com a eina de difusió i de debat al servei de l’Esquerra Independentista i dels moviments populars.
 

Creiem que durant aquest temps hem aportat al moviment un conjunt d’informacions i reflexió que han estat molt útils per a l’eixamplament social de l’Esquerra Independentista i per a l’acumulació de forces dels moviments populars. La informació, la denúncia, la memòria, els arguments i la crítica  han contribuït, al nostre parer, a l’avenç i maduració d’aquest moviment. Una contribució a la lluita independentista que volem mantenir i ampliar amb la renovació del nou web, coincidint amb aquest cinquè aniversari.

04/11/2011 00:01 El Davantal

Durant aquest temps el nostre equip de persones voluntàries ha crescut i hem millorat quant a qüestions tècniques. Una evolució paral·lela a la de les aportacions d’informacions, articles i fotografies que ens han fet arribar desinteressadament els nostres col·laboradors i col·laboradores d’arreu dels Països Catalans. Una aportació sense la qual no hauríem pogut fer possible el projecte de Llibertat.cat.

També hem augmentat gradualment les entrades al web, en un ritme ascendent. Un fet que ens congratula pel fet que això significa una major implantació social de l’Esquerra Indepentista, a més del reconeixement de Llibertat.cat com a font de notícies per a altres mitjans.

Però segurament l’element més interessant, del qual podem estar més satisfets, és el paper de generador de lluita ideològica que ha exercit Llibertat.cat. Una tasca que no hem realitzat tots sols, però que ens satisfà pel fet que la considerem reeixida. En uns anys com els actuals, de desorientació política però de creixent descontentament social, d’enfortiment de l’espanyolisme, de la ideologia dominant i la dretanització, creiem que aquesta funció es fa més necessària que mai.

Per tot això, ens sentim profundament satisfets d’haver contribuït amb la nostra feina al creixement d’una alternativa independentista amb cara i ulls arreu dels pobles i ciutats. Els resultats de la CUP a les darreres eleccions municipals al Principat així ho palesen, i reflecteixen un creixent suport de la població als plantejaments polítics de la Unitat Popular com a alternativa política al desori social i polític actual.

En els anys venidors intentarem estar de nou a l’alçada a l’hora de seguir els moments més convulsos del dia a dia als Països Catalans, però també per explicar les lluites comarca a comarca. Tornarem a viure setmanes calentes informativament i com a moviment polític, com les protestes en contra del Pla Bolonya i per una educació pública i de qualitat, les mobilitzacions per la llibertat d’en Franki, les cremes de retrats del rei o les consultes independentistes, entre altres.

Amb el nou web, que comptarà amb una sistema més dinàmic i agradable, i amb noves seccions, esperem continuar aquesta tasca com fins ara, però encara amb més eficàcia. També esperem que us agradi i que hi participeu. Perquè la llibertat és cosa de tots i totes.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid