Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Blanca Serra argumenta la necessitat que té l'ANC d'accedir a la Independència

El passat 7 de novembre es va commemorar el 40è aniversari de l'Assemblea de Catalunya. Un acte que va esdevenir en un clam per culminar el punt programàtic de l'organització que queda pendent: l'exercici del dret d'autodeterminació. En aquell acte, Blanca Serra va criticar l’actual democràcia espanyola, “amb llei de partits, presos polítics, audiència nacional, llengües de primera i de segona, drets socials en retrocés... això es una democràcia de pa sucat amb oli”. És per això que s’ha preguntat “a què esperem?” per fer el pas cap a l’emancipació nacional. 

Recollint aquestes paraules Llibertat.cat ha volgut entrevistar-la i ha explicat entre altres coses els elements que van entrar en joc per dissoldre l'Assemblea de Catalunya i com els independentistes van ser l'únic sector polític que va denunciar allò que ara tots denuncien: el fracàs de l'autonomisme i d'una Constitució que en res beneficiava els Països Catalans.

10/11/2011 04:10 Drets i Llibertats
També comenta que "tot fa pensar que caldrà organitzar l'exercici del dret d'autodeterminació del poble de la nació catalana fora de la legalitat espanyola i per això necessitem aquest instrument popular que serà l'ANC, que tingui les mans lliures, que tiri endavant actuacions que no poden sortir d'un parlament autonòmic espanyol, però que poden rebre suport i impuls dels parlamentaris compromesos amb la llibertat del nostre poble". Ara bé, ens remarca que "no hauríem de repetir errors del passat".
  
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid