Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Senyalització de les fosses comunes del Cementeri General de València

El Fòrum per la Memòria del País Valencià ha convocat una acció demà, a les 10h a la porta principal del Cementeri general de València, per senyalitzar amb cartell i flors les localitzacions de les diferents fosses comunes de represaliats pel franquisme.
 
L'entitat considera que "ja està bé –ja fa molt de temps que ja està bé- d’infàmies i de tanta vergonya. Que s’assabente tothom del que n’hi ha dins de eixe Cementeri".  És per aixó que pacificament i respectuosament, deixaran constància de la realitat que tant s’hi nega, censurant, tergiversant i manipulant tota la realitat que allí s’amaga: els seus 41.020 m2 que ocupen les 6 immenses fosses comunes a les quals foren tirades 23.661 persones durant el periode més terrorífic del franquisme.

31/10/2011 22:55 Drets i Llibertats

Totes elles documentades amb les dades que els propis feixistes van escriure, víctimes de la repressió del genocidi franquista contra la població que havia perdut la guerra.

Recordarant, un altre cop,  amb noms i flors a totes les persones llançades allí per enfrontar-se al feixisme i lluitar per un món millor per a totes i tots. I exigirem, com sempre, la veritat, la justícia i la reparació que continuen negant-se.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid