Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Detingut un cantant de rap a Lleida pel contingut polític de les seves cançons

 El cantant de rap Pablo Hasél (entrevista) ha estat detingut a Lleida per la policia política espanyola i traslladat a Madrid, acusat d'apologia d'"apologia del terrorisme". Segons indica Kaos en la Red la policia li ha buidat la casa, s'han dut ordinadors dels seus pares i de la germana, i llibres i papers. Aquest matí un grup de la Policia Nacional l'ha abordat per detenir-lo. Més tard, després de tres hores d'escorcoll, l'han portat emmanillat fins l'Audiència Nacional espanyola, el tribunal especial per a la repressió política. S'ha convocat una concentració demà dimecres a les 7 de la tarda davant l'Ajuntament de Lleida

Pablo Hasél és lleidatà i porta anys cantant temes de rap en castellà. Es defineix com a comunista i ha composat diverses cançons de denúncia, com el tema "Muerte a los Borbones." Es tracta d'un cantant molt provocador que hauria estat represaliat pel contingut polític dels temes que canta.

04/10/2011 16:32 Drets i Llibertats

L'Assemblea de Joves de Lleida davant la detenció de Pablo Hásel

Aquest matí ha estat detingut i traslladat a l’Audiència Nacional a Madrid el raper lleidatà Pablo Hásel acusat d’apologia al terrorisme, és per això que des de l’AJLL volem fer les següents consideracions:

- Un cop més l’Estat espanyol torna a actuar contra el jovent que expressa públicament el seu desacord amb l’ordre establert, i aquest cas li ha tocat al jove músic lleidatà Pablo Hásel al que acusen d’apologia al terrorisme.

- La detenció d’avui demostra com l’Estat Espanyol destina molts recursos per tal de perseguir a qualsevol col•lectiu, associació o persona que es mostri contrària a l’actual model econòmic capitalista i a l’estat imperialista espanyol.

- Volem mostrar tota la nostra solidaritat amb el Pablo, alhora que demanem la seva posada en llibertat i animem a tot el jovent lleidatà a sortir al carrer i demanar la llibertat pel Pablo participant de la concentració que tindrà lloc demà dimecres a les 19.00 h a la Plaça de la Paeria.

Hásel no es terrorista, és comunista!

Llibertat Pablo!

 

{youtube}dq8wERRgY94{/youtube}

{youtube}hpBZqixnDNM{/youtube}

{youtube}ilMULHuz_cU{/youtube} 

{youtube}1noxuWhEBdE{/youtube}  

{youtube}eWbT7Be4F2w{/youtube}

{youtube}QIAEjVL4Azs{/youtube}  

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid