Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'Ajuntament de Cabrils vol enderrocar una masia del segle XIX

La casa de l'Aigua Picant, a Cabrils (Maresme), una masia de finals del segle XIX, serà enderrocada en els pròxims mesos. Segons revela el diari El Punt Avui, el govern municipal ha decidit tirar a terra aquest immoble municipal pel seu mal estat estructural.

És per això que dimecres passat mig centenar de persones es van manifestar per denunciar l'enderrocament i reclamar-ne la rehabilitació. Maulets demana que es traspassi la gestió de la masia als joves del poble per tal que en facin el que creguin convenient per mantenir-la viva.

19/09/2011 12:23 Cultura
salvemfontpicantAixí, l'organització juvenil en demana la seva rehabilitació i es compromet a implicar-se en la lluita per salvar la masia, que segons assenyala va formar part de la vida social del poble durant el segle passat i que forma part del patrimoni històric i cultural.

 

En declaracions a El Punt Avui, l'alcaldessa de Cabrils, Lina Morales (CiU), va afirmar que la casa "no té cap valor patrimonial i rehabilitar-la val massa diners, que ara no tenim”. Després de la protesta però, el govern municipal va matisar les paraules i va assegurar que s'està "intentant obtenir recursos per dur a terme la rehabilitació i si en un futur incert no aconseguíssim aquests recursos, hauríem de plantejar l'enderroc”.


 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid