Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El món sindical en el camí cap a la Independència

Demà tindrà lloc la primera jornada sobre "Moviment obrer i sobiranisme" a Via Júlia, 201-203 al districte de Nou Barris de Barcelona
 

L'autonomisme ha estat un carreró sense sortida pels anhels de llibertat del poble català tal com ja va avançar l'independentisme als anys 80 i l'èxit de les consultes per la independència ho avalat, dins d'aquest marc un grup de militants sobiranistes, afiliats de base de: UGT, CCOO, Unió de Pagesos, Intersindical CSC, CGT, COS, Catac, Ustec, COBAS i USOC, han creat el col·lectiu que organitza aquesta 1ª Jornada. Els objectius se centren en reunir les opinions dels assistents sobre la vinculació entre les diferents organitzacions sindicals de Catalunya i el moviment cap a la Independència i proposar un full de ruta per la incorporació de representants i militants sindicals i obrers al procés d’Alliberament Nacional de Catalunya i les seves organitzacions.

 

16/09/2011 01:51 Política
Durant la jornada s’aprovarà dos documents, que hauran de servir de base, per un manifest que reflecteixi el resultat dels debats i que sigui útil per la participació del Moviment Obrer en el procés cap a la Independència de Catalunya, els Països Catalans i la solidaritat amb Euskal Herria, Irlanda, Escòcia, Sardenya, Flandes i amb els pobles islandès i grec.
 
La 1a jornada és concebuda com una activitat de reunió de continguts i no de difusió, per tant, es convidarà a la participació d’assistents, amb l’únic objectiu d’aportar als documents. L’aprovació dels documents es realitzarà el mateix dia. Es disposarà d’una Secretaria per l’enregistrament dels debats, per la elaboració dels esborranys i la preparació dels textos a aprovar.
 
Hi haurà una presidència Honorifica que girarà a l'entorn del company Andreu Nin, com a homenatge a la seva lluita
 
 
 
Reportatge Vilaweb
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid